Urbana Myter  - Specifik artikel

Otäck skröna

Publiceringsdatum: October 19, 2008 09:20:56 PM
Författare: Charlotte
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här skrönan hörde jag när jag var i tonåren.

Jag skäms nästan för att berätta den, eftersom den är ganska larvig.
Den berättades dock flitigt bland mina tjejkompisar. Det hade precis kommit ut en amerikansk porrfilm på video. Det var många i min bekantskapskrets som sett filmen.

I filmen hade en tjej oralsex med en kille. Det som var speciellt var att hon utförde oralsex riktigt långt ner i halsen.
Hon lyckades på något sätt få ner hela organet i halsen. Detta var det naturligtvis många som kommenterade och undrade hur hon lyckades klara av detta utan att sätta igång kräkreflexerna.

Nu till skrönan. Flera personer berättade att flera kvinnor dött, när de utfört oralsex på det sättet. Enligt skrönan så kunde mannens utlösning om den kom när organet var inkört hela vägen i halsen ge kvinnan en kallsup. Utlösningen kunde då komma rakt ner i lungorna. Eftersom utlösningen dessutom var kladdig så gick den inte att hosta upp, utan den täppte effektiv till möjligheten att kunna andas.

Enligt skrönan så hade redan flera kvinnor och bögar kvävts på det här sättet i USA.

Det som var bra med skrönan var att jag efter att ha hört den snabbt bestämde mig för att aldrig försöka utföra oralsex långt ner i halsen.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 6 (3 Röster)


Comments:

Guest:
2008-11-12 23:01:04
Ha ha. Kul att du trodde att man kan dö av oralsex. Möjligen kan man dö om man blir smittade av HIV eller gonorre. Båda smittar vid oralsex. - peter


Guest:
2008-11-12 23:02:03
I den myt som jag hörde så druknade tjejen. När on hade svalt hela killen organ så blev han så upphetsad att han höll hennes huvud nedtryckt, samtidigt som han började urinera ofrivillligt. Urinen ran direkt ner i tjejens lungor , vilket gjorde att hom druknade direkt. Riktigt scarry /Madde


Guest:
2008-12-04 08:25:10
Den version som jag hört berättas så druknar tjejen av sina egna spyor. Killen blir så exalterad att han trycker ner tjejens huvud så långt det går mot sitt organ. Tjejen kan då inte längre kontrollera sina spyreflexer utan börjar att spy hejdlöst. Eftersom halsen är tilltäppt så åker spyorna ner i lungorna och hon druknar. /Ann


Guest:
2008-12-25 10:58:22
Hörde en variant av den här, fast då var det en tjej som fick sprutorgasm så att killen som utförde oralsex på henne kvävdes. 5 % av USAs befolkning har dött på det här sättet.

Det som var bra med skrönan är att jag aldrig mer tänker utföra oralsex igen.


Guest:
2008-12-25 11:11:18
Den variant på "långt ner i halsen" skrönan som jag hört är att tjejen drabbas av panik när hon inte kan andas och biter av killens penis vid roten. Killen dör av blödningen. Tjejen klarar sig genom att hon lyckas kräkas upp resterna av organet. kattis


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Livrädd tjej