Urbana Myter  - Specifik artikel

Skönhetsoperation

Publiceringsdatum: October 21, 2008 09:09:31 PM
Författare: Tiina
Kategori: Urbana myter: Sjukhus och Sjukdomar

Jag har ingen aning om detta är en skröna eller inte. Jag har hört många historier som liknar denna att jag funderat på om det verkligen kan stämma.

Skrönan är enkel, Plattbystad tjej opererar in enorma silikon bröst. När brösten väl är läkta så visar hon dom för sin kille sedan flera år. Han kan inte låta bli att klämma på dom när dom har sex. I ren extas så klämmer han för hårt och tjejen hud spricker av belastningen. Det blöder kraftigt och man kan se implantatet sticka ut. Killen tycker det hela ser så motbjudande ut att han spyr.

Tjejen får åka till akuten och ta ut silikonet. Man sys ihop såret snabbt vilket gör att det blir ett stort rött ärr tvärs över bröstkorgen.

Killen ber tusen gånger om ursäkt, men berättar att han inte längre klarar av att träffa tjejen, eftersom han tänker på det som hänt varje gång de träffas.

Historien berättar att tjejen senare blir tvungen att ta ut även det andra konstgjorda bröstet. Kvar blir två motbjudande ärr som hon tvingas att ha resten av livet.

Gissar att skrönan ska varna alla kvinnor från att operera bysten, vad vet jag?

TiinaBetyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 7 (1 Röster)


Comments:

Guest:
2009-11-05 20:47:13
Bimbo! Det vet väl alla att det bara är bimbos och fnask som har silliconbröst. Föresten är silliconbröst äckliga. Janne


Guest:
2010-01-07 00:15:58
Förstår killen. Jag hade också dumpat tjejen. Inte för att hon skaffat falska lökar, utan för att hon är så ytlig att hon behöver operera sig. Vem vill vara tillsammans med en utseende fixerad person. Inte jag. /Calle


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter