Urbana Myter  - Specifik artikel

Tatuering

Publiceringsdatum: October 21, 2008 09:16:22 PM
Författare: betty
Kategori: Urbana myter: Övriga urbana myter

Den har historien hörde jag av min kusin. Hon berättade att det var hennes bästis syrra som var tjejen i historien. När jag senare träffade tjejen så berättade hon att det var någon annan tjej historien handlade om? Jag fick aldrig veta vem som var tjejen i historien.

Så här är myten.

En skitsnygg tjej har träffat mindre snygg kille. De träffas ett par gånger och hånglar. Killen vill sedan ha sex med tjejen men hon vägrar. Och berättar att hon spar sig till hon hittat en kille som verkligen älskar henne.

Killen blir besviken, men frågar hur hon ska kunna veta om hennes kille verkligen älskar henna. Tjejen svarar att det är enkelt. Den kille som kan tänka sig tatuera hennes namn på ena skinka i rosa måste älska henne över allt annat.

Killen funderar några dagar och bestämmer sig sedan att tatuera dit tjejens namn i rosa färg. När han träffar henne en vecka senare så berättar han vad han gjort. Hennes kommentar blir då att hon inte kan vara tillsammans med en kille som är så dum att han har en rosa tatuering på ena skinkan.

Enligt skrönan så hade tjejen redan lurat åtta killar att tatuera sitt namn på skinkan. Hennes mål var att så många idioter som möjligt skulle tatuera dit det.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 5 (2 Röster)


Comments:

Guest:
2008-12-04 08:24:32
palla läsa :P:P


Guest:
2009-01-03 20:05:12
förmodligen inte sant. vem skulle göra nårr sånt, vem skulle tatuera nåns namn i rosa på skinkan, kanske en kanske två, men absolut inte 8, hur troligt är det egentligen om man tänker efter, att 8 stycken, förmodligen från samma stad, skulle tatuera på skinkan, i rosa, en tjejs namn, kanske någon annan stans, typ på armen eller nått, det här är nog inte sant enligt min mening.


Guest:
2009-10-31 17:00:06
En guld historia, Bara killar är så enormt korkade att de tror att de får komma till om de taturerar ditt ett namn på ena skinkan. Den första som tatuerar dit mitt namn i pannan, får dra över mig! jag är snygg, jag lovar. 17-årig sexbomb Annika


Guest:
2010-01-07 00:15:58
Om du tatuerar mitt namn i nacken så lovar jag dig en oförglömlig natt. Spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Enda kravet är att tatueringen är minst 12 cm lång. Jag är också snygg och välformad. /Anna-Lena
Ha ha Vilka idioter det finns!


Guest:
2010-04-16 20:24:20
hahahha


Guest:
2010-04-16 20:25:56
jah tyckte att om denna var sann skulle väll tyyp efterlyst elr nått shit va ute efter henne....


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter