Urbana Myter  - Specifik artikel

Knipsaren

Publiceringsdatum: November 12, 2008 10:08:13 PM
Författare: Mats Pettersson
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

När jag var yngre så  brukade jag och mina kamrater prata om en hur underbart det skulle vara att  hitta en tjej som vill tillfredställa en med munnen. Vi brukade ofta prata om detta. Då berattde en kompis äldre syster om en kamrat hon hade, kamraten älskade att tillfredställa småkillar med munnen.

Hon brukade dock alltid med flit bita av hudsträngen som går från ollonet ner till penisen. Hon hade gjort det så många gånger att de som kände henne brukade hade givet henne öknamnet "knipsaren". Knipsaren var specialist på att knipsa, och hon brukade knipsa till precis när det gick för killen. Killen var då så exalterad att han inte kände vad som hände förens flera sekunder efteråt. Då hade tjejen redan slutat suga, hunnit klä på sig och var på väg därifrån. Kvar blev killen som vanligtvis fick ringa på ambulans för illtransport till akuten. Myten sa också att de killar som råkat ut för tjejen sa att hon var så bra att det nästan var värt det! Ingen kille hade polisanmält henne.

Jag bliv jättenyfiken på vem kvinnan var. Jag har försökt efterforska men kunde inte hitta henna. Ingen hade träffat henne, men alla visste vem hon var? Vi småkillar trodde motvilligt på myten och förfasades över de offer som råkat ut för kvinnan framfart. Jag har senare hört historien av andra med lite olika variationer.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 6 (4 Röster)


Comments:

Guest:
2008-12-08 21:15:55
Ha ha. Måste vara en mardröms historia för smågrabbar. :-) /Cilla


Guest:
2008-12-25 11:11:18
Hur kan man tror att det finns en kvinna som går runt och biter sönder killars könsdelar? Fast jag ska se till att min man för höra den hör skrönan .-) Yvonne.


Guest:
2009-01-03 20:59:48
Skitkul historia. Jag vet att det inte är en skröna utan en sann historia! Det är jag som är tjejen i historien ;-) Sandra


Guest:
2009-10-31 17:10:44
Jag har vet också att historien är sann. I den variant som jag hörde så brukade tjejen tugga i sej hela snoppen. Ha ha ha, Jag älskar historien Sanna


Guest:
2010-01-07 00:15:58
Haha, rolig historia. Finns massor av killar jag skulle vilja tugga på. /Hanna


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter