Urbana Myter  - Specifik artikel

Bästa kakan

Publiceringsdatum: March 23, 2008 02:00:10 AM
Författare: Peter Andersson
Kategori: Urbana myter: Arbete

Den här skrönan fick jag höra första gången av min lillebror. Han jobbade på ett större företag och skrönan berättar att på lagret jobbade en bastant kvinna som enligt myten hade mycket stora bröst.

Hon hade precis kommit tillbaka från sin föräldraledighet och brukade berätta att hon hade mjölk i brösten så att det räckte till en hel barnstuga. Hon var mycket omtyckt av sina kollegier och brukade alltid ordna hembakt fikabröd till sina arbetskamrater.

En fredag hade hon bakat sockerkaka. Sockerkakan gick åt snabbt och några blev utan. Kvinnan blev lite ledsen för att det inte räckte till alla och lovade baka mer till nästa vecka.

Samtidigt så frågade hon om de som fått tyckte om kakan. Alla försäkrade att det var den godaste sockerkaka de fått. Kvinnan berättade då att kakan var gjord på hennes egen bröstmjölk!!

Jag frågade min lillebror om han träffat kvinnan, det hade han inte. När jag sedan hörde en nästan exakt likadan historia några år senare så blev jag säker på att alltihop bara var påhittat.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 5.5 (2 Röster)


Comments:

Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 119
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter