Urbana Myter  - Specifik artikel

Resväskan

Publiceringsdatum: November 12, 2008 10:12:24 PM
Författare: Eva Pettersson
Kategori: Urbana myter: Övriga urbana myter

Den här historian hörde jag nyligen den handlar om en familj som reser på semester till Bali. När de kommer dit så visar det sig att hotellet de fått är ganska ruffigt. De klagar, men får inget nytt hotell. När de kommer hem till Sverige så märker de efter några veckor att de fått problem med ohyra.

De anlitar antisimex som upptäcker att hela deras hur är fullt av olika typer av exotiska småkryp. Värst är att de verkar ha en ovanlig form av termiter som bara finns i tropikerna. Termiterna har redan ätit upp stora delar av träet i grundenstommen på huset. Antisimex föreslår att man genast bränner hela huset så att skadedjuren inte kan sprida sig till närbelägna hus. Familjen kontaktar sitt försäkringsbolag som berättar att försäkringen inte täcker termitangrepp.

Familjen bestämmer sig att försöka sanera huset för att rädda så mycket som möjligt. Tyvärr misslyckas sanerinegn och man tvingas tillslut att bränna ner hela huset. Familjen blir helt utblottad och tvingas leva på socialhjälp. All stress gjorde att mamman inte klarade av sitt jobb och fick sluta. Pappan i familjen mådde så dåligt och blev innåtvänd och tvingades äta antideprisva medicin.

Ett år efter resan så bode familjen på samma tomt men i en liten husvagn.

Jag har läst historien i olicka kvällstidningar. Min fru har berättat en liknande historia som hon hört från en kollega på jobbet.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 1 (1 Röster)


Comments:

Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter