Urbana Myter  - Specifik artikel

Vinflaskan - Barnförbjuden

Publiceringsdatum: January 03, 2009 07:28:42 PM
Författare: fia-lisa
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här urbana myten hörde jag första gången jag var i tonåren.

Den handlar om en tjej som blivit sur på sin kille och dumpar honom. Efter några dagar så ångrar hon sig men är för stolt för att be honom komma tillbaka. För att trösta sig själv köper hon hem några vinflaskor. Efter att ha drucket ur den första så tycker hon att det blivit så varm hemma så att hon klär av sig. Det ena leder till det andra och ganska snart så sitter hon i soffan och tillfredställer sig själv. Efter en stund så får hon för sig att börja "jucka" med den tomma vinflaskan. Flaskan fastnar på grund av "baksuget" som blivit bakom flaskan. Hur hon än bär sig åt så går det inte att få loss flaskan. Hon blir mer och mer desperat och det gör rejält ont. Det hela slutar med att hon får ta en taxi till akuten. Hon kan inte ta på sig några byxor utan tvingas åka med en handduk svept runt midjan. Hon har svårt att sitta och luktar sprit.

På akuten så får hon snabbt hjälp. Tyvärr så råkar hennes moster också sitta och vänta på akuten. Mostern berättar historien för tjejen föräldrar.

Tjejen skäms så mycket över det inträffade att hon flyttar utomlands. Hon ser till att ingen får veta vart hon tagit vägen. Ryktena sa att någon sett henne jobba som servitris på restaurang i Köpenhamn.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 1 (1 Röster)


Comments:

Guest:
2010-01-07 00:15:58
Tråkig. HUr dum får man vara? Använda en vinflaska? Jag tror dessutom inte är möjligt. Jag skulle aldrig prova. Pinsamt dålig historia. /Kicki


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter