Urbana Myter  - Specifik artikel

Tandställningen - Barnförbjuden

Publiceringsdatum: January 03, 2009 07:33:42 PM
Författare: fia-lisa
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst


Den här skrönan är en riktig klassiker. Jag har hört den minst tio gånger från olika personer. Senast hörde jag den från min kusin som hört historien från en tjej i sin klass. Historien går så här:

Det är en sjuttontonårig tjej som är ensam hemma. Hon har precis fått tandställning. Eftersom hon har tråkigt så bjuder hon över sin pojkvän. Efter en stund så blir de intima med varandra. De blir glupska och stimulerar varandra med munnen. Plötsligt börjar pojkvännen att skrika. Tjejen har fastnat med sin tandställning i hans förhud. Den sitter fast ordentligt och smärtan gör att killen inte kan sluta skrika. Skriken gör att tjejen blir rädd och inte kan koncentrerar sig på att komma loss. Hon sliter så mycket hon vågar med huvudet, vilket gör att killen skriker mer.

De är så upptagna med att komma loss att de inte märker att hela tjejen familj kommer hem. Mamma. pappa och två små systrar står plötsligt i dörröppningen. Tjejen blir så rädd att hon bara sliter sig loss. Kvar sitter en del av killens förhud i hennes tandställning. Killen får åka blödande till akuten för att få biten tillbaka sydd.

Tyvärr så går det inte att sy fast biten på ett bra sätt. Kvar blir ett kraftigt ärr som gör att det alltid gör ont för killen att ha sex.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 7 (2 Röster)


Comments:

Guest:
2009-01-03 20:59:48
Kul att det är killen som råkar illa ut. Det brukar alltid vara tjejen. Hanna


Guest:
2009-01-06 16:04:46
Faan vad det måste ha gjort ont. Gissar att ingen tjej med staket i mun får tillfredställa honom igen, ha ha . - Pålle


Guest:
2009-01-29 23:02:13
Oh shit -.-
x)


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 119
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter