Urbana Myter  - Specifik artikel

Den vackra blondinen

Publiceringsdatum: March 24, 2008 12:04:28 AM
Författare: Arne007
Kategori: Urbana myter: Skola och lärande
När jag gick i gymnasiet så var det en dösnygg blondin i parallellklassen. Hon var inte klassens ljus. Många tjejer tyckte illa om henne för att hon var vacker och vi killar älskade att snacka skit om henne.

En skröna som gick om henne var att hon var ganska ointelligent och satt alltid så länge det gick på alla prov. Under ett prov så satt hon kvar när alla hade gått. Tenta vakten som var vår mattelärare hade efter ett par minuters övertid sagt att hon nu måste lämna in skrivningen. Hon hade då sagt att hon skulle kunna tänka sig göra precis vad som helst bara hon blev godkänd på skrivningen. Tentavakten hade då frågat om kunde tänka sig göra precis vad som helst. Hon hade då blinkat med ögonen och sagt, "jag skulle göra vad som helst för att bli godkänd". Tentavakten hade då gått fram till henne och hämtat skrivningen samtidigt som han sagt. Om du är beredd att göra vad som helst för att bli godkänd, så borde du börja plugga!

Vi hade jättekul när vi berättade historien för varandra. Några år senare hörde jag exakt samma historia berättas av en annan person som gick i en annan skola om en annan blondin.


Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 6.3 (6 Röster)


Comments:

Guest:
2008-11-12 23:01:28
Jag blir trött på alla som tror att bara man är blond så är man korkad. finns precis lika många stendumma brunetter, både killar och tjejer. /Lotta


Guest:
2009-01-03 20:04:44
låter som du spelar på hemma plan arne


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 119
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter