Urbana Myter  - Specifik artikel

Discospray

Publiceringsdatum: March 29, 2008 10:48:33 AM
Författare: Maria Jansson
Kategori: Urbana myter: Övriga urbana myter
Den här urbana myten har blivit en riktig klassiker. Den finns skriven på nätet och i böcker. Jag hörde historien för några år sedan. Det var min mammas arbetskollega som berättade att hennes kusin skulle gå till gynekologen. Gynekologen var en vacker man som hon varit hos en gång tidigare. Hon var ganska nervös inför besöket och ville att allt skulle gå bra.

Innan hon gick tvättade hon sig noga, och för att vara säker på att lukta gott avslutade hon med att ta lite av sin dotters deo-spray mellan benen.

Hos gynekologen gick allt bra. Som vanligt fick hon klä av sig och i och lägga sig i gynekologstolen. Under undersökningen så anmärkte gynekologen flera gånger att "det var till att ha gjort sig extra fin".

Kvinnan tyckte detta var en konstiga kommentar, men hon tänkte inte mer på det utan gick därifrån glad över att det var över.

På kvällen när kvinnan satt och åt middag med sin dotter så berättade hon om dagens händelser. Hennes dotter undrade vad det var för deo-spray hon använt och fick till svar "Sprayflaskan som står i badrumsskåpet"

Dotter började då skratta och berättade att den sprayen är hennes glitterspray som hon använder när hon går på disco.

Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 8.5 (2 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 54
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter