Urbana Myter  - Specifik artikel

kanelbullen

Publiceringsdatum: April 03, 2008 07:23:57 PM
Författare: Katis P
Kategori: Urbana myter: Mat & dryck

Det här är en av mina favoritskrönor. Jag hörde den av min systers kompis. Hon sa att det hänt hennes mamma. Hennes mamma var och handlade i stan.

Efter ett par timmar så bestämde hon sig för att det vore kul att fika. Hon gick då in på ett lokalt fik och köper sig en kopp kaffe och en kanelbulle.

Det är trångt på fiket så hon tvingas dela bord med en äldre herre. När hon satt sig och börjat slöläsa en veckotidning så ser hon att någon tagit en tugga av hennes kanelbulle. Hon blir först väldigt undrande, men ser att farbrorn som hon delar bord med tar en till tugga av hennes kanelbulle. 

Hon blir då riktigt förbannad och undrar vad galningen gör. Varför äter han hennes bulle? Hon börjar tokstirra på sin bordsgranne. När det endast är en liten bit kvar av bullen tar hon upp den och äter upp den mycket långsamt. Gubben stirrar då på henne som hon är skvattgalen. Hon stirrar dock tillbaka. När hon ätit upp det som var kvar av bullen reser hon sig upp och går demonstrativt därifrån.

 

När hon kommer hem och packar upp sina kassar så ligger det en kanelbulle i en av kassarna. Hennes bulle har ramlat ner i en av hennes kassar när hon gick och satte sig vid bordet på kaffet.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 10 (2 Röster)


Comments:

Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 119
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter