Urbana Myter  - Specifik artikel

Vi ses igen

Publiceringsdatum: April 03, 2008 07:27:50 PM
Författare: Maria Eklund
Kategori: Urbana myter: Otäckt eller skräck

En riktig otäck skröna. Jag hörde den här skrönan när jag var deppig efter min första kärlek gjort slut. Det var min bästis som berättade den.

Hon hade hört den av sin faster. Det handlar om ett par som har varit ihop ett tag. Killen studerar till läkare och inser att han måste välja mellan studierna och kärlen. Han hinner inte med båda sakerna samtidigt. När han gör slut med tjejen så tar hon det så hårt att hon efter ett par dagar bestämmer sig för att ta livet av sig själv.

Killen slits mellan hopp och förtvivlan om han gjort rätt. Efter ett par dagars funderande så inser han att han gjort fel och bestämmer sig för att fria till sin föredetta käresta. Han kan dock inte få  tag i henne. Ingen svara på telefon och det är ingen hemma.

När han och hans klasskamrater ska ha sin första riktiga anatomi lektion så rullas ett antal lik in. När han tar bort filten som döljer liket som han ska öva på så ser han att är hans älskade. Han börjar tokskrika och kan inte sluta förens hans röst tar slut. Enligt skrönan så tillbringar han resten av sitt liv på ett mentalsjukhus, där de enda orden han kan säga är

förlåt, förlåt, förlåt, förlåt ...... 

När jag hörde historien första gången så tyckte jag att den var rejält otäck. Den lät inte speciellt trovärdig, men ganska sorglig.


Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 9.5 (4 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 54
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter