Urbana Myter  - Specifik artikel

Hämden är ljuv

Publiceringsdatum: April 11, 2008 07:02:02 PM
Författare: Mia_B
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst
Den här skrönan hörde jag första gången när jag tonåring. Det var min storasysters bästis som berättade att hennes äldre kusin Pernilla hade blivit dumpad av sin kille Stefan på ett ganska taskigt sätt. Stefan berättade för alla deras gemensamma kompisar att hon var det sämsta ligg han upplevt och ringde senare upp henne när han blivit tillsammans med en yngre tjej och berättade hur ledsen han var att han inte gjort slut tidigare. Han såg till att också nämna för henne, att hon enligt honom, var hämmad sexuellt och hade samma IQ som en padda.

Flera år senare träffade Pernilla sin gamla kille sent på kvällen på ett uteställe. Han var i stan och var husvakt åt sina föräldrar som var bortresta. Pernilla berättade för honom att hon nu var betydligt mer erfaren sexuellt och att hon nu skulle hon kunna lära honom ett och annat. Stefan betvilade det, men sa att om hon var intresserad så skulle hon hon kunna hänga med hem till hans föräldrar hus och bevisa det. Pernilla hängde på.

Väl hemma i Stefans föräldras hus så bad hon honom klä av sig och lägga sig i föräldrarnas jättelika träsäng. Pernilla frågade sedan om han klarar av lite mer avancerat sex. Stefan svarade arrogant att han klarar av allt hon kan leverera.

Pernila binder då fast hans händer och fötter i sängstolparna. Först tar hon ett mjukt skärp och binder med. När Stefan sitter fast så letar hon upp en elsladd och binder fast honom riktigt hårt. Hon hittar sedan en sax och klipper loss de kläder han fortfarande har på sig. När stefan är naken så ställer hon sig så att han kan se henne och klär sakta av sig alla sina kläder. När hon är helt naken så kliver hon upp på sängen och sätter sig på hans mage och bajsar. Stefan börjar skrika och beordra att han ska släppas loss. När Pernilla är klar så kissar hon på honom och torkar sig i rumpan med överkastet. Hon klär sedan sakta på sig och säger till Stefan att det var trevligt med lite mer avancerat sex och säger vidare att hon hoppas att han också tyckte det. Enligt skrönan så får Stefan ligga flera dagar fastbunden i den förorenade sängen tills hans föräldrar kommer hem och tar loss honom.

Jag trodde aldrig på historien. Jag förstod första gången jag hörde den att den inte kunde vara sann. Stefan fick vad han förtjänade, han var en skitstövel och fick skit tillbaka.

Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 8.2 (4 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 54
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter