Urbana Myter  - Specifik artikel

Det tar ett tag att lära känna sin kärlek

Publiceringsdatum: April 11, 2008 07:04:26 PM
Författare: Mia_B
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst
Den här är min favoritskröna. Jag hörde den när jag var i tidiga tonåren. Jag tyckte att den var så äcklig att jag inte kunde låta bli att berätta den vidare till de flesta jämnåriga jag kände.

Den som berättade historien var en tjej jag träffade på ett handbollsläger. Enligt henne så hade följande hänt hennes moster Anna. Hennes moster hade under en längre tid levt ensam. Hon hade länge sökt efter den stora kärleken. Efter flera år så träffade hon Olle.

Olle var ingen svärmorsdröm. Han ganska grov i kroppen och gav intrycket att inte ha alla hästar hemma. Flera dambekanta undrade vad mostern såg hos Olle. Hon berättade då att de hade ett fantastiskt sexliv. Olle ville jämnt. De hade sex flera gånger varje gång de träffades. Efter att de varit tillsammans ett par månader så fick Olle som varit arbetslös ett jobb som städare på stadens bårhus. Anna var glad att Olle som sökt jobb länge äntligen fick ett jobb och kunde börja hjälpa till med försörjningen.

Några veckor senare så började Anna få problem med att det kliade riktigt rejält i underlivet. Hon besökte en gynekolog som hittade flera likmaskar i Annas underliv. Olle hade inte bara städat på bårhuset, han hade också förlustat sig med liken.

Anna gjorde direkt slut med Olle och slängde ut honom. Flera veckor senare fick hon veta av Ollas syster att han flera gånger suttit i fängelse för våldtäkt och sexuella övergrepp.

Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 7 (3 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 54
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter