Urbana Myter  - Specifik artikel

Spyan på ryggen

Publiceringsdatum: March 21, 2008 11:02:15 PM
Författare: Anna Ekbacke
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här urbana myten har jag under min uppväxt hört tre gånger. En gång var det ett killgäng som varit på charter till Ibiza, en annan gång var det ett killgäng som varit på charterresa till Kos. Sista gången jag hörde historien så var det bara några killar som varit och rest i Spanien. Historierna jag hört varierar en del. För enkelhetens skull så berättar jag en variant.

Det är fyra killkompisar som bokat en resa till Ibiza. Bland killarna är det en person som är mycket oerfaren när det gäller tjejer, han är oskuld och har inte ens hånglat med en tjej. I historien så var det min bästa kompisstorebrors klasskompis. Jag kallar honom Anders.

Varje kväll så retar de andra killarna Anders genom att sent på småtimmarna försvinna och lämna honom själv på något uteställe. Killarna brukar träffas för att gå en strandprommenad och röka några paket cigaretter. När de sedan kommer hem är de noga med att inte komma tillsammans.

De berättar sedan dagen efter om alla tjejer de träffat frampå småtimmarna och var de gjort.  För varje kväll så blir historierna värre och mer detaljrika. Tillslut berättar man bara om hur underbart man har haft det. För att chocka Anders så mycket som möjligt så handlar alla historier efter ett par dagar om hur underbart det är att sätta på tjejen i rumpan.

Anders blir mer och mer deprimerad över att han inte lyckas ragga upp någon tjej. Näst sista kvällen så bestämmer han sig för att lyckas till varje pris. När killgänget kommer hem på natten så hittar dom inte Anders. först blir dom oroliga för att det hänt honom något. När han sedan kommer hem på morgonkvisten så luktar han spya. Den första kommentarerna han får är att han snubblat och sovit i något dike.

Anders säger dock bara att det var äckligt, riktigt äckligt och att han inte tänker göra om det igen. Efter mycket tjat så berättar Anders att han raggat upp en äldre kvinna. Följt med henne hem på drink och sedan hamnat i säng med henne. I början gick det bra, men sedan så bestämde han sig för att fråga om han fick ta henne där bak, vilket han fick. Efter ett par stötar fick han in den. Dock luktade det så starkt av exkrementeter att han inte kunde hålla sig för att spy. Spyan kom över kvinnans rygg. Hon blev riktigt förbannad och gav honom en örfil samtidigt som hon slängde ut honom.

Anders lyckades dock ta med sig en  trofé som var ett par riktigt smutsiga stringtrosor. Vilket samantaget med att Anders var känd för att aldrig ljuga gjorde att alla trodde på honom. Sista kvällen behandlade killgänget honom som en hjälte och bjöd på middag.

Sista gången jag hörde historien så funderade jag på varför den berättades. Den verkar ganska larvig, men när jag hörde den första gången som

fjortonåring så tyckte jag att den var så intressant att jag frågade om en mängd sjuka detaljer. Vilket troligen betydde att jag tyckte den var spännande.


Anna E


Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 8 (1 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 50
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter