Urbana Myter  - Specifik artikel

Finlandskryssning

Publiceringsdatum: May 03, 2008 01:59:14 PM
Författare: arne-2
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här historien hörde jag i tonåren av min mammas kusin. Jag hörde flera år senare en nästan likadan historia. Den gången var det en arbetskamrat som berättade historien.

Det är ett killgäng som bestämt sig för att åka på en blöt Finlandskryssning från Stockholm till Åbo. Upplägget är enkelt, supa och ragga så mycket det går. Direkt efter att båten lämnat kajen är festen igång.

Det blir en del drickande, för att följas av en del rejält supande. Efter ett par timmar är gänget för fulla för att besöka baren. En av killarna blir sittande på den offentliga toaletten.
Han somnar där och vaknar efter ett par timmar. Till sin förskräckelse märker han att någon annan satt sig i hans knä medans han suttit sovande på toalettt stolen. Denna andra person har uträttat sitt behov direkt i hans knä.
 

Naturligtvis så har killen inga andra byxor att ta på sig. Han är för tjock för att kunna låna kläder av sina kompisar. Han tvingas hjälpligt torka bort skiten från sina kläder och fortsätta resan i sina äckliga kläder. Kompisarna vill naturligtvis inte ha honom i hytten, utan han får tillbringa resten av resan på däck.

Första gången jag hörde historien så tyckte jag att killen måste vara pantad som inte ens upptäckte att någon satt sig i hans knä.


Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 6 (2 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 54
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter