Urbana Myter  - Specifik artikel

Bajsmannen

Publiceringsdatum: May 16, 2008 07:48:31 PM
Författare: Greta Karlsson
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

När jag var sextonår så började jag tjata på mina föräldrar att jag skulle få dra iväg på koncert med några kamrater. De sa nej och det blev mycket bråk. Året efter fick jag som nyss fyllda sjutton åka iväg på min första musik festival. Vi var tre tjejer som skulle ha kul, lyssna på musik och sova i tält. Redan första dagen blev jag varnad för bajsmannen. Det var en kille som åkte på koncert för att jävlas med alla som satt och gjorde sina behov i bajamajorna. Han brukade, enligt ryktet, smyga ner till bajamajorna och försöka välta de som det satt någon i. Speciellt gillade han att välta bajamajor med små tjejer i. Ryktet sa också att han själv tyckte om att smeta ner sig med bajs som han sedan torkade av sig på andra. Även här så föredrog han torka av sig på små tjejer i folksamlingar.

Jag trodde stenhårt på skrönan och tycke det lätt riktig jävla äckligt. Jag vägrade besöka bajamajorna om jag inte hade en kompis med som stod och utanför och vaktade. Sista dagen så torkade en killarna av sina leriga händer på mina byxor. När jag såg fläcken så var jag övertygad att bajsmannen varit frame och tokskrek. Alla andra skrattade så mycket att de hade svårt att stå upp.

Jag har sedan dess själv jobbat hårt på att skrämma yngre tjejer för bajsmannen på koncerter. Tjejerna idag är tyvärr inte lika lättlurade som jag var.

Greta


Betyg:

Rate the image:  
 
   Genomsnitts betyg: 10 (1 votes)

Comments:

STATISTIK
  • Antal artiklar: 54
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 20


Bild från hemsidan urbana myter