Urbana Myter  - Specifik artikel

Nattgäst med problem

Publiceringsdatum: March 22, 2008 12:02:45 AM
Författare: Anna Ekbacke
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här myten har jag hört fyra gånger i olika varianter. Den handlar alltid om ett killgäng som åker på charterresa för att supa och ragga kvinnor.

Första gången hörde jag den på en fest när alla blivit rejält berusade. Då var det en tjej som berättade att hennes bror varit med i killgänget.

Historien är i korthet följande. Ett par killar, antalet varierar super och svinar varje kväll på semestern. En av killarna, Pär, ser mycket bra ut. Han lyckas till kompisarnas förtret alltid få mig sig någon tjej hem till hotellrummet, oavsett hur full han blir. Han börjar efter ett par dagar håna sina kompisar och berättar att han kan få vem som helst.

Senare samma kväll upprepar han sig, och tillägger att hans kamrater kan välja vilken kvinna som helst på utestället så lovar han att han kan få med henne hem. Klarar han inte det så ska kompisarna de få en större summa pengar. Kompisarna tycker först att han bara larvar sig, men när han forsätter med sitt skryt, så de antar man vadet.

Man väljer ut en kvinna. Det blir den fulaste och tjockaste kvinnan på nattklubben. Hon är dessutom ungefär dubbelt så gammal som Pär. Motvilligt charmar han kvinnan och får hem henne till hotellet. De gör det som förväntas.

På morgonen vill Pär bara att kvinnan ska gå så fort det går. Hon vägrar dock att gå upp ur sängen. Det blir tillslut en dragkamp om lakanet som går sönder. Kvinnans som Pär har raggat hem har under morgontimmarna blivit magsjuk och har i fyllan bajsat ner hela sängen. Det var därför hon inte ville gå upp.

Historien slutar med att Pär får själv får städa efter sin nattliga gäst.

Anna EBetyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 7.5 (2 Röster)


Comments:

Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter