Urbana Myter  - Specifik artikel

Otrogen äkta man

Publiceringsdatum: August 13, 2008 10:18:04 AM
Författare: Peter Andersson
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här skrönan var min förra frus favorit. Hon hade hört den på jobbet av kollega,som påstod att hon läst den i någon tidning.

I korthet så går skrönan ut på att den äkta frun upptäcker att mannen under en längre tid prasslat vid sidan om med bästa väninnan. Mannen ber om förlåtelse på sina bara knän och försäkrar att han endast älskar henne och lovar att han aldrig mer ska vara otrogen.

Frun accepterar ursäkten, men hämnas genom att blanda sömnmedel i mannens öl. När han är utslagen så stimulerar hon hans organ så att det blir eregerat. Hon limmar sedan fast det eregerade organet med superlim på hans ben.

Skrönan fortsatte med att den förorättade frun släpade ut den sovande mannen i trädgården. Där hon lät honom sova ruset av sig naken. Bredvid honom satt hon upp en skylt med texten, "här ligger en otrogen fyllehund". När mannen vaknande så stod flera av grannarna och stirrade på honom. Skammen blev så stor att mannen tog ut skilsmässa och flyttade från området.

Min föra fru brukade vika sig av skratt när hon tänkte på hur han måste bära sig åt för att kissa med organet fastklistrat.  Jag har aldrig förståt vad det var som var så kul. Ganska tragisk historia, tycker jag.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 4 (3 Röster)


Comments:

Guest:
2008-08-31 09:10:57
En klassisk skröna. Jag har hört den i flera versioner. Den här var dock en av de elakaste varianterna. /Hedvig


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter