Urbana Myter  - Specifik artikel

Gas i fast form

Publiceringsdatum: August 13, 2008 10:21:29 AM
Författare: Stefan Svensson
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här historien berättade med bästis att hans bror, Svempa, varit med om. Svempas snygga tjej hade gjort slut med honom efter en kort relation. Tjejen vägrade kommentera varför hon gjort slut. Svempa sa att han kanske gjort något dumt. När Svempa var lite berusad berättade han att han tänkt skämta med sin förra tjej.

Han hade satt sig naken över hennes ansikte när hon sov. Iden var att lägga av en riktig brakfis rakt i fejan på henna. Stanken skulle vara så intensiv så att hon vaknade. Svempa berättade att han tagit i ordentligt för effekten skulle bli tillräcklig. Resultat blev dock något helt annat.

Svempa var lös i magen och en del av det lösa sprutade ut i tjejens näsa och öppna mun. Hon vaknade skrikandes och sprang ut i badrummet. Hon tog sedan sina kläder och försvann för gott.

Jag trodde länge på historien och berättade den flitigt vidare. Jag hörde sedan en liknade historia från en kusin. Den gången var det kusinens arbetskamrats halvbror som utsatt sin tjej för något liknade. Historiena verkade så lika så att jag frågade Svempa själv om detta hänt honom. Han bara skrattade och berättade att hans lillebrorsa missuppfattat allt. Svempa hade själv hört historien från sin tjej.Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 5 (1 Röster)


Comments:

Guest:
2008-08-23 17:57:24
Låter som en riktig skröna. Tror inte att det här någonsin har hänt, och om det har det så borde tjejen slå killen med något hårt i huvudet.
/trina


Guest:
2008-08-31 09:10:57
Fan va äckligt! Håller med Trina ovan. Vore det sant så borde tjejen ge igen på något sätt.


Guest:
2010-01-07 00:15:58
Fan va äckligt. Jag skulle ge killen en rak höger. /Anna


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter